52

Mislukte overval in de Faunabuurt; politie zoekt getuigen

Afgelopen donderdagavond hebben drie personen snackbar ”De Fauna” overvallen. De politie doet op dit moment onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Mislukte overval

Donderdagavond kwamen er rond 19:00 uur drie gewapende overvallers de snackbar binnen. Deze overvallers bedreigden het personeel en eisten geld. Het personeel zag daarentegen de kans om de overvallers weg te jagen.

Signalementen

De politie zoekt getuigen die de drie overvallers wellicht gezien hebben.

Verdachte 1

De eerste verdachte is tussen de 16 en 25 jaar en heeft een donkere huidskleur. Hij heeft een slank postuur. Daarbij droeg hij een zwart sportvest met het logo van voetbalclub Paris Saint Germain erop. Dit sportvest zaten tot halverwege de mouw witte strepen.

Daarnaast droeg de verdachte een capuchon met daaronder een zwarte pet. Hij droeg ook zwarte handschoenen.

Verdachte 2

Over de tweede verdachte is minder bekend. Hij had een capuchon op met daaronder een bivakmuts. Hij droeg daarbij een donkerkleurige jas en had witte handschoenen aan.

Verdachte 3

De derde verdachte is waarschijnlijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Ook hij heeft een donkere huidskleur en heeft een slank postuur.

Hij droeg een zwarte Nike sportjack met twee witte touwtjes bij de ritssluiting. Daarnaast had hij een trainingsbroek aan. Ook had hij een capuchon op met daaronder een pet

Getuigen

Een ieder die de overval heeft gezien of de verdachte heeft herkent wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto

Foto: Politie

Dit vind je misschien ook interessant