60

Actief meedoen in de maatschappij; Almeerse vrijwilligers gaan aan de slag

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest interessante vacatures bij jou in de buurt. Vandaag zie je interessante vrijwilligersvacatures. De vacatures vind je ook in de VMCA Vacaturebank.

Innovatieontwikkelaars gezocht

Voor een internationaal project zoekt Senior-Live Almeerders die willen meedenken over een splinternieuw digitaal platform voor en door senioren.

Lees meer bij Senior-Live >

mijnInfopunt, Flevoziekenhuis

mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis is op zoek naar een vrijwilliger. De vrijwilliger zorgt voor een vriendelijke en gastvrije ontvangst van patiënten die voor opname komen. Ook verricht de vrijwilliger administratieve werkzaamheden. Het aannemen van de telefoon en de afhandeling daarvan behoort ook tot de taken. Uiteraard zijn er meer taken.

Meer lees je in de vacature >

Basisschool

Basisschool de Ark in Almere-Haven is op zoek naar een gastheer of gastvrouw. “Wij zoeken vrijwilligers die voor een vrijwilligersvergoeding twee tot drie keer per week tussen 10:00 uur en 13:00 uur ons willen ondersteunen op school met een aantal werkzaamheden”, schrijft de school in een vacature.

Lees hier meer >

Gastspreker

Plan International Nederland is een internationale kinderrechtenorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. De organisatie is op zoek naar een gastspreker. Als gastspreker heb je de taak om te vertellen. Het is aan jou om de boodschap van Plan op een duidelijke en enthousiaste manier over te brengen bij diverse clubs en verenigingen.

Lees hier meer >

Dit vind je misschien ook interessant