Verkeer op de A6 in de richting van Lelystad heeft afgelopen middag een uur vast gestaan na een ongeluk. Bij Almere Buiten stond het verkeer vast. Dat meldt de ANWB.

Ongeval

Rond 16:00 uur vond voorbij afslag Almere Oostvaarders een kop-staartbotsing plaats. Eén van de auto’s was erg beschadigd en moest worden weggesleept. Volgens Rijkswaterstaat is er één gewonde gevallen. Deze is naar het ziekenhuis gebracht.

Snelweg vrijgegeven

Rond 17:00 uur werd de A6 weer vrijgegeven en kwam het verkeer weer op gang.

Ander ongeval

Eerder vandaag was er ook al een ongeval op de A6. Dat was in de buurt van de Hollandse Brug bij Almere Poort. Het ging om een eenzijdig ongeval. De inzittende raakte gewond. De auto van het slachtoffer raakte daarbij te water. Volgens de politie werd de man vermoedelijk onwel achter het stuur.

Comments are closed.