In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ komen kleine maar toch belangrijke nieuwtjes uit de stad aan bod. Vandaag gaat het onder andere over gladde fietspaden en foute haltezuilen. Ook gaat het over postzegel verzamelaars. De Almeerse Vereniging van Postzegel Verzamelaars bestaat namelijk 40 jaar.

Spoorbaanpad glad

Het was flink oppassen vanochtend op het Spoorbaanpad. Op Twitter vraagt Marc zich af of er wel gestrooid is.

Het blijkt dat Almeerders vaker last hebben van gladde paden. Hoe zit dat bij jou? Stem op de poll hieronder.

[poll id=”48″]

Foute haltezuilen

Milco kwam erachter dat er foute informatie staat op haltezuilen bij de bushaltes. “Op alle haltezuilen in Almere staat nog steeds lijn 324 vermeld, die inmiddels is vervallen…”, aldus Milco op Twitter.

Conciërge van het jaar

D66-raadslid Michael Busby was vanochtend vroeg uit de veren. Hij maakte de genomineerden voor de titel Conciërge van het Jaar bekend. Dat deed het raadslid in het radioprogramma ‘Dit is Flevoland’.

Postzegels

Burgemeester Franc Weerwind van Almere ging kortgeleden op bezoek bij een groep fanatieke postzegel verzamelaars. “Ik heb prachtige collecties met zegels uit onder andere Griekenland en Amsterdam gezien”, schrijft de burgemeester op Twitter. De burgemeester bezocht de verzamelaars, omdat hun vereniging 40 jaar bestaat.

Comments are closed.