Maandag werd er rond 23.30 uur een horecagelegenheid aan de Torontoweg in Almere overvallen. Het ging om de KFC. De aanwezige medewerkers werden bedreigd door zes overvallers. Dat meldt de politie online.

Reconstructie

Op maandagavond 28 januari rond 23.30 uur kwamen zes mensen de horecagelegenheid binnen. Een aantal van hen snelden zich richting de kassa’s. Er was veel geschreeuw in de zaak en de medewerkers werden bedreigd om de kassa’s te openen. Verdachten bedreigden het personeel met wapens, waaronder een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en een vermoedelijk steekwapen.

Geen klanten

Op het moment van de overval waren er geen klanten binnen en gelukkig raakte niemand gewond. De politie zoekt nog wel getuigen.

Heeft u iets gezien op 28 januari dat mogelijk verband houdt met de overval? Of heeft u meer informatie? Neem dan contact met de politie op 0900 8844 of vul het tipformulier in. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Comments are closed.