58

Vacatures: Buurtbuschauffeur, gastvrouw of penningmeester

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)vacatures bij jou in de buurt. Lijkt je het leuk om actief deel te nemen aan de maatschappij? Of ben je op zoek naar een betaalde job? Kijk verder op deze pagina en je komt tot de ontdekking dat er vele baantjes zijn in Almere.

Twitter

Op Twitter zijn vaak betaalde jobs te vinden. Zo ook in de onderstaande Tweets.

https://twitter.com/HBOWO_vacatures/status/1089831717203075078

https://twitter.com/WGV_Flevoland/status/1089547212294705152

Buurtbus 525

In Almere is er veel vrijwilligerswerk te vinden. Bijvoorbeeld een vrijwilligersbaan als buurtbuschauffeur.

VMCA Vacaturebank

Voor vrijwilligersvacatures kun je ook terecht in de VMCA Vacaturebank.

DartsBond Almere e.o. is bijvoorbeeld op zoek naar een penningmeester. De functie van penningmeester houdt een bestuursfunctie in. Het bestuur bestaat uit minimaal vijf bestuursleden waar jij een onderdeel van zult zijn.

Theathergezelschap Vis a Vis is voor het komende seizoen ( mei- oktober) op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het barteam willen komen ondersteunen, als gastvrouw willen werken, zo nu en dan willen helpen bij het opscheppen van het diner, pizza’s willen bakken en nog veel meer….

Of neem zitting in een werkgroep van het platform Filmwijk. “Gezelligheid kent geen tijd! Wie heeft zin om deel te nemen in een van de werkgroepen van het platform Filmwijk. Er zijn diverse aandachtsgebieden zoals Duurzaam Groen, Zorg & Welzijn, Floriade, Leefbaarheid & Veiligheid. Voor elk wat wils”, aldus het platform.

‘s Heeren Loo is op zoek naar een aantal vrijwilligers voor onze bewoners(M/V). Het zijn bewoners met een lichtverstandelijke beperking.

Dit vind je misschien ook interessant