Een vrouw in de Filmwijk is tijdens een rit op haar scooter geduwd en mishandeld. De vrouw werd mishandeld door een man die een hond uitliet.

Loslopende hond

“Gisteren rond 17.10 uur reed ik op mijn scooter op het fietspad achter het Baken Park Lyceum”, zo vertelt de vrouw op Facebook. “Omdat het erg glad was reed ik zo’n 20-25 km per uur op het fietspad. Van een geruime afstand zag ik een zwarte poedel van links naar rechts over het fietspad rennen. Ik riep van een afstand, dat de man zijn hond moest aanhalen omdat ik bang was zijn hond anders aan te rijden. Nadat de meneer een gebaar maakte naar mij en niet van plan was aan te lijnen probeerde ik een noodrem te maken. Op nog geen 5 cm lukte het mij tot stilstand te komen en uit woede vroeg ik de man of hij debiel was en waarom hij zijn hond niet aan lijnde de man zijn reactie hierop was “wat moet je nou” waarop hij mij duwde”.

De vrouw wilde daarna afstappen van haar scooter. De man trapte de vrouw onderuit en zou daarna verder zijn gegaan met schoppen. Hij sloeg haar ook nog vol in haar gezicht .

“Aangezien ik op een afgelegen plek stond en er niemand van plan was die erom heen stond mij te helpen besloot naar huis te gaan. Het incident was nog geen 2 min van mijn huis af”, aldus de vrouw op Facebook.

Aangifte

De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. Volgens berichtgeving zou er vandaag een verdachte zijn aangehouden. Hij wordt verhoord door de politie.

Comments are closed.