58

Problemen door gladheid in centrum Almere Buiten

In het centrum van Almere Buiten zijn er als gevolgen van de gladheid meerdere mensen onderuit gegaan. Vooral bij de omheiningen van bomen achter het station vallen veel mensen. Volgens omstanders zijn de omheiningen al jaren een probleem en is daarover al meerdere malen tevergeefs melding gemaakt bij de gemeente.

Gemeente

De uitgegleden passanten hebben meerdere keren tevergeefs het probleem aangekaart bij de gemeente. In een periode van mei tot november vorig jaar zijn er verschillende herinneringen gestuurd naar de gemeente, maar nog altijd zonder resultaat.

Waarschuwing

Door de gladheid hebben werknemers van Eetcafé Het Steegje besloten om passanten extra te waarschuwen met een bord waarop wordt gewezen op het gevaar.

Dit vind je misschien ook interessant