Deze week: Terugblik op een warm Almere Haven Festival

Deel dit artikel

Sinds 7 januari kun je kijken naar nieuwe afleveringen van 1Almere Actueel. We beginnen het jaar met een terugblik op 2018. Deze week in het bijzonder aandacht voor de maanden juli, augustus en september. Natuurlijk zie je ook deze week de headlines van het Almeerse nieuws in 1 minuut.

Jaaroverzicht

In het jaaroverzicht blikken we aan de hand van een beeldpodcast terug op het jaar 2018. Je ziet en hoort meer over het nieuws uit drie maanden. Ook is er een reportage over een belangrijk Almeers evenement. We nemen een kijkje bij het Almere Haven Festival. Ook gaan we de wijk in om kennis te maken met Almeerders en hun rommel op zolder.

Deze hele maand kun je kijken en luisteren naar het jaaroverzicht. Volgende week zie je reportages, interviews en nieuwsitems uit oktober, november en december 2018. Vanaf februari zijn er nieuwe podcasts met interessante interviews.

Podcast

In de podcast aandacht voor het Almeerse nieuws. Ook is er een gesprek tussen Colet van der Ven en Henk Leegte. Hij is sinds 2000 predikant bij Doopsgezind Amsterdam in de Singelkerk en in het bijzonder voor leden en vrienden jonger dan 65 jaar.

Dit gesprek is ook interessant voor ons Almeerders en dus zeker het luisteren waard. Je hoort de podcast volgende week zondag tussen 13.00 en 14.00 uur.