“Kanker zet de wereld van patiënten en hun naasten op z’n kop. Omgaan met de ziekte, de beperkingen en de mogelijkheden, is daarom enorm belangrijk”, aldus het Flevoziekenhuis. Het ziekenhuis organiseert daarom een informatiemarkt op Wereldkankerdag. Op die manier wordt er meer aandacht besteed aan het onderwerp. Ook steunt het ziekenhuis hiermee patiënten die te maken hebben met kanker. De Wereldkankerdag vindt plaats op 4 februari 2019.

‘Wat heb jij nodig?’

De markt vindt op diezelfde dag plaats tussen 14.00 – 17.00 uur in de Binnenstraat van het Flevoziekenhuis. “Bezoekers krijgen informatie over diverse, aan omgaan met kanker gerelateerde, onderwerpen zoals voeding, fitheid, seksualiteit, uiterlijke en innerlijke verzorging en meer. Zij kunnen meedoen aan een mindfulnesstraining, aan oefeningen in ‘kijken naar jezelf’ of zich laten verwennen met een hand- of stoelmassage. Ook kunnen ze genieten van lekkere en gezonde smoothies en hapjes, waarvan de keuken de recepten beschikbaar stelt”, aldus het ziekenhuis.

Comments are closed.