55

Vrouwenevent Almere geeft antwoord op vragen van Almeerse vrouwen

Vandaag konden Almeerse vrouwen in gesprek met andere vrouwen. De bijeenkomst was speciaal voor vrouwen die een stap vooruit willen zetten, maar nog niet helemaal weten hoe ze dat het beste kunnen doen. Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of wil je misschien een opleiding gaan volgen?

Vrouw&Wijzer en WOMEN Inc.

De bijeenkomst vond plaats tijdens het Vrouwenevent Almere 2019 in buurtcentrum Parkwijk. Er werd begonnen met een kennismaking. Daar werd meer informatie gegeven over Vrouw&Wijzer en WOMEN Inc. Beide organisaties zetten zich in voor vrouwen. Onder andere op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming.

De bijeenkomst stond ook in het teken van het bepalen van een doel en het krijgen van tips van elkaar. “Aan het einde van het event heb jij meer focus, een heleboel tips en nieuwe energie”, aldus de organisaties.

Dit vind je misschien ook interessant