52

Twee verdachten aangehouden in onderzoek dood Esther Paul

In het onderzoek naar de dood van Esther Paul zijn maandag 14 en dinsdag 15 januari 2019 twee verdachten aangehouden. Dat meldt de politie. Beide verdachten zitten in beperkingen. Eén van de verdachten komt volgens De Telegraaf uit Almere.

Lichaam

“Het lichaam van de 43-jarige Esther Paul uit Almere werd op 30 april 2017 door twee fietsers gevonden in het Veluwemeer”, aldus de politie. “Uit sectie op het lichaam bleek dat de vrouw door een misdrijf om het leven was gekomen. Het onderzoek is nog steeds gaande en dat heeft deze week geresulteerd in de aanhouding van twee mannen. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Esther Paul. De verdachten zitten vast en zullen worden voorgeleid aan de rechter-commissaris”.

Dit vind je misschien ook interessant