63

Ondertussen in Almere: Van scouting tot zonsondergang

In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ de ‘kleine nieuwtjes’ uit jouw buurt. Hieronder een selectie van gebeurtenissen die het algemene nieuws niet halen, maar toch belangrijk of gewoon leuk zijn om te weten.

Scouting

Eerder deze week was burgemeester Franc Weerwind te gast bij de scouting. Hij bezocht NovoScouting in Almere Poort. “Een mooie club jongeren en vrijwilligers die ondersteuning biedt bij festiviteiten in de buurt en daarmee een belangrijke rol vervult”, schrijft de burgemeester. “Vandaag stond onder andere een vossenjacht op het programma. Gelukkig hebben ze me gevonden”.

Stage bij Almere City FC

Almere City FC is op zoek naar een stagiair die goed is in het monteren van video’s. “Lijkt het jou gaaf om stage te lopen bij een betaald voetbalclub? Dan zijn wij op zoek naar jou! Almere City FC wil het mediateam versterken met een video-specialist”, zo schrijft de club op Twitter.

Afterparty

Jongeren van de Levend Water Kerk in de Parkwijk organiseren ook dit jaar weer bijzondere Afterparty’s. “Ook in 2019 gaan we gewoon weer lekker door met de Afterparty en zondag 20 januari zijn we er dan weer met een geweldig gezellige en spectaculaire avond”, zo schrijven de jongeren op Facebook. “Voor deze avond hebben we een jonge spreker weten te regelen die vol enthousiasme voor de groep komt staan. Echt een topper! Jullie zijn allemaal van harte welkom en voel je vrij om al je vrienden en vriendinnen mee te nemen voor wat extra gezelligheid”.

De kerk is te vinden aan de Parkwijklaan 44 in Almere.

Bijzondere dasspelden

Busvervoerder Keolis Allgo heeft bijzondere dasspelden. Op Twitter plaatste iemand een foto van de bijzondere dasspeld. De dasspeld is in de vorm van een echte Almeerse bus.

https://twitter.com/FunkyBusdriver/status/1084503469694902272

Zonsondergang

Gisteravond maakte Els een mooie foto van de zonsondergang. De foto werd op Twitter geplaatst.

Dit vind je misschien ook interessant