Het inzamelen voor Stichting AAP gaat veranderen. Dat meldt de stichting online. “Vele jaren heeft AAP samengewerkt met logistiek partner Eeko voor het inzamelen van mobiele telefoons en cartridges. Helaas kan Eeko geen andere producten inzamelen en dit is wel een wens van AAP voor de komende jaren. Daarom werd de samenwerking met Eeko per 1 januari 2019 beëindigd”, meldt de stichting.

Veranderingen

Voor inzamelpunten gaat er dus op korte termijn wel wat veranderen: “Als je bij Eeko aangeeft dat de AAP inzameldoos vol is zullen zij deze zoals je gewend bent komen ophalen. De opbrengst van de opgehaalde volle doos komt nog gewoon ten goede aan het werk van AAP. De inzameling voor AAP middels Eeko stopt daarna echter. Eeko zal je daarom een andere doos aanbieden. Deze hoef je niet aan te nemen. De opbrengst van deze doos komt niet langer ten goede aan AAP”.

Andere inzamelmanier

AAP onderzoekt momenteel andere mogelijkheden om het inzamelprogramma voort te zetten. Wil je je met jouw bedrijf blijven inzetten voor AAP? Neem dan contact met ons op: telefoonnummer 036 523 87 87 of schrijf je hier in voor informatie over het inzamelprogramma.

Bewaren

“Deze kun je nu nog een tijdje gewoon inleveren bij het voor jou bekende inzamelpunt in de AAP-doos. Heeft jouw inzamelpunt geen AAP-doos meer staan dan gaat de opbrengst van de inzameling niet langer naar AAP. Je kunt natuurlijk altijd je spullen nog even bewaren”, meldt de stichting.

Foto

Bron: Stichting AAP / Lampongaap Glenn.

Comments are closed.