54

1Almere Actueel: FC Almere, Upcyclecentrum en ongeval

In deze aflevering de actuele headlines en een terugblik op april 2018.

Jaaroverzicht

Vandaag in de uitzending een jaaroverzicht waarin we terugblikken op april 2018. Het gaat onder andere over duurzame bussen, exposeren in een gezondheidscentrum en een duur nieuw schoolgebouw voor de internationale campus.

Internationale campus

Zijn er fouten gemaakt bij de plannen voor de nieuwbouw van een internationale campus? Op die vraag probeerden we het antwoord te krijgen in de podcast van vrijdag 6 april 2018. We spraken met bestuursvoorzitter Saskia Makker (Alberdingk Thijm College) en SP-Fractievoorzitter Hans Everhard. Ook reageerde wethouder Mark Pol (VVD) op het besluit om een nieuwe internationale campus te bouwen in Almere Poort terwijl het oude gebouw nog in goede staat is en verbouwd zou kunnen worden.

Headlines

In de headlines het Almeerse nieuws, vandaag over:

  • Almeerder veroorzaakt ongeval in Hoorn
  • Trainer FC Almere stopt
  • Upcyclecentrum op 16 januari dag lang gesloten.

Meer uitgebreide artikelen zijn te vinden in ons nieuwsoverzicht.

Dit vind je misschien ook interessant