Wethouder Jan Hoek opent morgen buurtontmoetingslokaal de Veldhoek

Morgen opent wethouder Jan Hoek buurtontmoetingslokaal de Veldhoek in de Stedenwijk. Dat meldt de gemeente Almere. De ontmoetingsplek is een initiatief van bewonerscollectief Stedenwijk Zuid Groen.

Bewoners

Het bewonerscollectief Stedenwijk Zuid Groen is een aantal jaren geleden opgericht om het groen in de wijk te behouden en de wijk netjes en schoon te houden. Zo organiseren deze bewoners regelmatig opruimacties in de wijk en beheren zij samen met de gemeente het Spanningsveldbos.

Buurtlokaal

Het buurtontmoetingslokaal is mede mogelijk gemaakt door woningcorporatie De Alliantie. Zaterdag 12 januari start het bewonerscollectief met activiteiten als een haak- en breiclub, koken, een koffie-uurtje en het kliederlab. Allemaal activiteiten voor de buurt en door vrijwilligers georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *