Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)vacatures bij jou in de buurt. Lijkt je het leuk om actief deel te nemen aan de maatschappij? Of ben je op zoek naar een betaalde job? Kijk verder op deze pagina en je komt tot de ontdekking dat er vele baantjes zijn in Almere.

Dag en nacht een luisterend oor

“In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek”, schrijft de Luisterlijn in een vacature. De lijn is nu op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Meer vind je in de vacaturebank >

Hardlopen

Leo houdt van hardlopen. Kwintes is daarom op zoek naar een vrijwilliger die samen met Leo wil hardlopen. “Leo is een vriendelijke, rustige jongen van 21 die graag wil joggen om een betere conditie te krijgen en een goed figuur. Het enige dat hem tegenhoudt, is dat hij het lastig vindt om er alleen op uit te gaan. Jij, een sportieve hardloper met hart voor mensen en tijd over, kan het verschil voor hem maken door 1x per week te gaan lopen. Na afloop zorgt Leo voor een drankje bij hem thuis”, schrijft Kwintes.

Ook deze vacature in de VMCA Vacaturebank >

In de keuken

“We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met catering/keuken: Keukenprinsessen & prinsen”, schrijft Stichting Broodje Hagelslag in een nieuwe vacature. “Wij zijn een stichting die werken met jongeren/ouderen die door hun bagage buiten de maatschappij zijn komen te staan”.

Bekijk meer over de vacature >

Regioconsulent

Stichting Weekje Weg is op zoek naar een regioconsulent. “Niet iedereen is geschikt om deel te nemen aan een groepsvakantie. Een goede werving en selectie van gezinnen die in aanmerking zouden kunnen komen voor een welverdiend Weekje Weg is dan ook van belang voor het succes van de vakantieweek”, zo laat de stichting weten in de vacature.

Lees er hier meer over >

Betaalde banen

De bibliotheek is op zoek naar Twee leesconsulenten. “Wij zoeken twee leesconsulenten ter versterking van het team Educatie”, zo schrijft de bibliotheek. “Een van de twee functies brengt ook werkzaamheden met zich mee voor de VoorleesExpress. De VoorleesExpress brengt kinderen in aanraking met geschreven en gesproken Nederlands”.

Bekijk hier de vacature >

Bekijk meer vacatures voor betaalde banen op Twitter.

Comments are closed.