55

Deuren van ‘Slaapstad’ geopend

Vandaag gingen om 11:00 uur de deuren van Slaapstad open voor publiek. Slaapstad is een campagne, binnen het programma ‘De Productieve Stad’, van de Economic Board Almere en vestigt zich tot 17 maart 2019 op De Diagonaal 40. Dat meldt Almere City Marketing.

Slapen

“We weten allemaal hoe belangrijk het voor je is om te bewegen en gezond te eten. Maar, over slaap hebben wij het eigenlijk nooit. Terwijl een goede nachtrust ervoor zorgt dat je energie hebt, je je fijn voelt en productiever bent. Een gezonde stad, is een productieve stad” vertelt Valerie Bos, campagneleider van Slaapstad. “De evenementen die op het programma staan variëren van; “Nachtcollege” met hersenwetenschapper Eus van Someren, die neemt het publiek mee in de wereld van slaap, tijdens een lezing waar je wel wakker bij móét blijven”, meldt de organisatie.

Events

Op De Diagonaal in het centrum kun je events bezoeken, lezingen bijwonen, tot rust komen op een meditatie-avond of je vergapen aan een expositie. Alle evenementen zijn gratis te bezoeken. Meer informatie over de campagne, evenementen en tickets zijn online te raadplegen.

Dit vind je misschien ook interessant