Stem mee: Het gele hesje aan of juist uit?

In Frankrijk was het afgelopen weekend weer raak. De Franse regering wil daarom harder optreden tegen mensen die zich in de marge van demonstraties van gele hesjes schuldig maken aan vernielingen en geweld. In Nederland lijken de personen met gele hesjes alweer verdwenen te zijn. Maar toch nog even een stelling erover. Want hoe zit het met de tevredenheid of ontevredenheid onder Almeerders? Kortom, willen Almeerders het gele hesje aan of uit?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Geweld

In Frankrijk gaat het geweld onder de dragers van de gele hesjes nog even door. Frankrijk zet zaterdag bij de nieuwe demonstraties zo’n 80.000 agenten in, zei premier Édouard Philippe maandagavond. Hij wil een wet die deelname aan niet officieel aangemelde protesten en het dragen van bivakmutsen bij demonstraties zwaarder bestraft.

Deel dit artikel

2 Reacties op “Stem mee: Het gele hesje aan of juist uit?”

  1. Dirk

    Nederland kent Soliborzorg voor elke 55+er. Wijkteams zijn weinig anders dan de verlengstukken van die uitblijvende zorg. En versterken de armoede. Zorg die geleverd wordt door grote hoeveelheden beroeps kwakzalvers. Die ziektenpremies die elke maand de helft van de aow kosten, waarbij u zelf een aspirientje, de standaard medicijn, moet kopen. Ze hebben overal een pilletje voor. Wie kan verwachten van een verzekeraar als achmea die zijn verzekerde verplichtingen niet nakomt. Dat achmea dat wel doet bij ziektekosten verzekerden. Zorg is éen groot paracitair systeem met klaplopers en kwakzalvers. Wie mij niet gelooft: vraag aan uw arts of die kan uitleggen hoe de longen werken. U krijgt een sprookje te horen. De drie % btw is voor velen nog meer achter uitgang. Het uitpersen van de burger moet stoppen. De huidige politiek is puur 100% bedrog. In Almere voor 120.000€ per jaar. “zorgprofielen” bedenken. Het beste zorgprofiel: U krijgt niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *