Onderzoek naar overval op hotel in Almere

Op woensdag 2 januari werd rond 18.00 uur een overval gepleegd op een hotel aan de Koetsierbaan in Almere Stad. “Een getuige meldde dat twee mannen in donkere kleding waren weggevlucht. Korte tijd daarna zagen agenten twee personen staan die voldeden aan het signalement”, meldt de politie.

Agenten

Toen agenten het tweetal aanspraken, rende één van de twee weg. Bij de aanhouding van deze verdachte, is een waarschuwingsschot gelost. De andere verdachte is direct aangehouden. De recherche is een onderzoek gestart.

Geen verdachten

“Op basis van het tactisch onderzoek en de verhoren is gebleken dat beide verdachten niets met de overval te maken hadden. De mannen zijn de dag na de overval vrijgelaten”, aldus de politie. “De recherche is op zoek naar de twee daders en hoopt dat getuigen gezien hebben waar de twee daders naar toe gevlucht zijn”.

Signalementen

Uit camerabeelden is gebleken dat één van de daders ongeveer 1.75 lang is en een donkere huidskleur heeft.  Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere (trainings-) broek en lichtgekleurde schoenen. De tweede  dader is ongeveer 1.85 meter lang en heeft blanke / licht getinte huidskleur. Hij droeg een donkere jas van het merk North Face met capuchon, een donkere broek en donkere schoenen.

Tips

Bij tips kunt u bellen naar de politie via: 0900-8844. Kent u de verdachten en wilt u graag anoniem blijven. Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *