Kees Stolwijk (54) is benoemd als directeur van Windesheim Flevoland. Hij volgt Rien Komen op, die bij Aeres Groep toetreedt tot het College van Bestuur. Dat meldt Windesheim Flevoland.

Directeur

Voordat Stolwijk bij Windesheim Flevoland aan de slag ging, was hij onder andere regiodirecteur bij Randstad en algemeen directeur van Rederij Clipper Stad Amsterdam. Stolwijk werkt sinds 2011 bij Windesheim Flevoland en is één van de collega’s van het eerste uur. Hij begon in het managementteam van Windesheim Flevoland als clustermanager van Management en Economie en later ook ICT en Techniek en werd daarna manager onderwijs.

Acht jaar geleden

“Ik ben acht jaar geleden bij de hogeschool gekomen omdat hier iets moois werd gebouwd. Daar werd ik enthousiast van en dat ben ik nog steeds”, vertelt Stolwijk. “Windesheim Flevoland is de afgelopen jaren flink gegroeid en we hebben de ambitie en potentie om nog verder te groeien”.

Henk Hagoort

De voorzitter van het College van Bestuur van Windesheim heeft verheugd gereageerd: “We zijn blij met de benoeming van Kees als nieuwe directeur van Windesheim Flevoland. Hij is een ervaren leidinggevende met brede kennis van onze opleidingen in Almere”.

Comments are closed.