59

StrandLAB organiseert nieuw jaar borrel en Surprise Night

Op donderdag 31 januari 2019 start het StrandLAB met een Surprise Night. Tijdens het evenement krijgen de verhalen van Almere de hoofdrol. Ook is er een nieuwjaarsborrel. De komende maanden zijn er nog veel meer prachtige verhalen over Almere te horen.

Schrijvers

Almeerders Liane Wilke en Lieke Frielink schreven prachtige verhalen en anekdoten over het gebied. De komende maanden vertellen zij je persoonlijk hun verhalen tijdens een van de aankomende Surpise Nights. Lees hier alvast een voorproefje.

Surprise Night

“Het zal elke keer anders zijn, en we gaan natuurlijk nog niet alles verklappen, maar zeker is dat het zich in intieme setting op het Almeerderstrand afspeelt. Voor deze eerste editie werken we onder meer samen met Theatergroep Suburbia”, aldus de organisatie.

Dit vind je misschien ook interessant