Een rechtstreekse finaleplaats om het landskampioenschap lijkt buiten bereik voor de badmintonners van AviAir. De club speelde tegen BC Duinwijck en verloor met 6-2. “Een play-off plaats, wat ook voldoende is voor de finale, behoort nog wel tot de mogelijkheden. Maar dat zal, gezien de blessures, nog een zware dobber worden”, meldt de club online.

Blessures

Gezien de personele problemen door die blessures was het wederom niet mogelijk een dames dubbel te spelen dus ging het eerste punt naar Duinwijck.

Heren dubbel

“We gingen van start met de heren dubbel. En daarin stonden Dave Khodabux en Dennis Koppen tegenover Jorrit de Ruiter en Ties van der Lecq”, zo schrijft de club. “Een gelijk opgaande eerste game maar Dave en Dennis konden aan het eind toeslaan en de game met 21-17 winnend afsluiten”.

In de tweede game was het voordeel voor Jorrit en Ties met 21-16. De beslissende derde game was ook voor de Haarlemmers: “Dave en Dennis kwamen daarin tekort om het hen echt lastig te maken. Die ging dan ook verloren met 21-15 en de stand daarmee op 2-0 voor Duinwijck”.

Fotoverslag

Online is een fotoverslag te bekijken van de wedstrijd. Meer is ook te lezen op de website van AviAir.

Comments are closed.