237

Vacatures: Keukenprins(es), Timmerman of Gastheer/vrouw

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest recente (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoek je een betaalde baan? Bekijk hieronder een overzicht met enkele vacatures.

In de keuken

“We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met catering/keuken: Keukenprinsessen & prinsen”, schrijft Stichting Broodje Hagelslag in een nieuwe vacature. “Wij zijn een stichting die werken met jongeren/ouderen die door hun bagage buiten de maatschappij zijn komen te staan”.

Bekijk meer over de vacature >

Timmerman of Elektricien

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. De stichting is nog op zoek naar een timmerman of elektricien. Als vrijwilliger bij de Technische Dienst kom je vrijwel op alle unieke plekken van het AAP terrein.  De klussen zijn heel divers en zullen veelal plaatsvinden rondom de dierverzorgingsafdelingen.

Bekijk de volledige vacature >

Gastheer of gastvrouw

Zorggroep Almere is op zoek naar vrijwilligers die de rol van gastvrouw of gastheer op zich willen nemen in Centrum de Driehoek. Centrum de Driehoek is bezig om zich te ontwikkelen tot een centrum voor Zorg en Welzijn. “We willen graag laagdrempelig en integraal zorg bieden voor de kwetsbare inwoner in de Staatsliedenwijk”, aldus de organisatie.

Bekijk hier meer >

Secretariaat-medewerker Unicef

UNICEF komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld. Om dit doel te bereiken helpen vrijwilligers mee door het organiseren van evenementen en voorlichting op scholen.

UNICEF ALMERE is een klein team en zoekt voor het SECRETARIAAT zsm. een vrijwilliger die, grotendeels van huis uit, de administratieve taken op zich wil nemen, zoals de agenda en notulen maken voor diverse vergaderingen, digitale post van het hoofdkantoor verspreiden, rooster maken voor evenementen, meedoen/meedenken in het coordinatieteam team, alle persoonsgegevens up to date houden. Het is fijn als je ook wilt meedenken en meedoen met evenementen”, zo laat de organisatie weten.

Bekijk meer in de volledige vacature >

Betaalde banen

Bekijk meer vacatures voor betaalde banen op Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant