57

Kerstboominzameling in Almere

De kans is groot dat er nog weinig kerstbomen in de Almeerse huizen zijn. De gemeente Almere zamelde deze zaterdag de kerstbomen in. Op 45 verschillende locaties konden de naaldbomen worden neergelegd voor 50 eurocent. De gemeente kwam vervolgens de kerstbomen ophalen.

50 cent

Een kerstboomverbranding is slecht voor het milieu. Daarom hoopt de gemeente mensen te stimuleren hun boom in te leveren tegen een vergoeding van 50 eurocent. De ingezamelde bomen belandden uiteindelijk in de versnipperaar.

Recyclingperrons of de Upcyclecentrum

Als bewoners niet thuis zijn of op een andere manier niet in de gelegenheid zijn om de kerstbomen neer te leggen, kan iedereen tot en met zaterdag 12 januari de naaldbomen brengen naar een recyclingperron of het Upcyclecentrum:

  • Recyclingperron Almere Poort, Argonweg 81, 1362 AD
  • Recyclingperron Almere Buiten, Vlotbrugweg 36, 1332 AJ
  • Upcyclecentrum Almere Haven, De Steiger 113, 1351 AK

Dit vind je misschien ook interessant