57

Bestelauto op zijn kant in Regenboogbuurt

Afgelopen vrijdagavond is een auto op zijn kant beland. Het ongeluk gebeurde in de Regenboogbuurt. Dat meldt HV-Almere op haar Twitteraccount. De inzittenden zijn niet gewond geraakt.

Uitwijkmanoeuvre

Rond 18:40 uur reed op de Regenboogweg een bestelauto. Deze auto zou uit een zijstraat zijn gekomen en heeft moeten uitwijken voor een tegemoetkomende auto. Dat ging niet helemaal goed, want bij de uitwijkmanoeuvre raakte de auto een lantaarnpaal en een geparkeerde auto. Direct daarna kwam de bestelauto op zijn zijkant terecht.

Auto versleept

Een bergingsbedrijf heeft de bestelauto versleept zodat deze weer op zijn getrokken kon worden. De betrokken zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar waren niet (zwaar)gewond geraakt. Deze hoefden dan ook niet naar het ziekenhuis.

Foto

Foto: Twitteraccount HV-Almere

Dit vind je misschien ook interessant