55

Terugkijken: Nieuwjaarsspeech burgemeester Weerwind

Woensdag heeft burgemeester Franc Weerwind een Nieuwjaarsspeech gehouden tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere. De speech is terug te bekijken in een video van de gemeente.

Franc Weerwind: ‘We leven in een moderne tijd; voor mij reden om de Nieuwjaarsspeech in een nieuw jasje te steken. Want ook ik ga met mijn tijd mee. Dat probeer ik althans 😉 Ik kan uren over ons Almere praten, een terugblik geven over 2018 en een vooruitblik naar 2019. Er samen naar kijken en prachtige beelden van onze stad zien, maakt het extra bijzonder !”

Onderscheiding en prijs

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werd ook de Bonifatiusspeld uitgereikt. Dit is de hoogste onderscheiding in Almere. Daarnaast was er de Onderneming van het Jaar-prijs.

Bonifatiusspeld toegekend aan Martin Ort (OVSA)

TSR Total Sound krijgt prijs Onderneming van het Jaar

Dit vind je misschien ook interessant