60

Politie zoekt getuigen van steekpartij Tempo Doeloestraat

In de nacht van woensdag op donderdag is een 27-jarige man neergestoken. De oorzaak van de steekpartij is vermoedelijk een ruzie aan de Tempo Doeloestraat in Almere Buiten. Dat meldt de politie op haar website.

Melding

Een getuige van de steekpartij belde de politie doordat hij geschreeuw hoorde en meteen daarna een Volkswagen Passat weg zag rijden. Agenten gingen op de melding af maar vonden het slachtoffer niet. Een paar uur later meldde het slachtoffer zich bij de politie. Hij had zich al laten behandelen aan steekwonden in een ziekenhuis.

Onderzoek

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten over het incident. Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de politie via: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit vind je misschien ook interessant