TSR Total Sound Reinforcement heeft de prijs Onderneming van het Jaar gekregen. TSR ontving als prijs een trofee en een cheque van 5.000 euro. De prijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Wethouder Maaike Veeningen en de voorzitter van Verenging Bedrijfskring Almere, Kimberley Valentien, reikten de prijs uit.

Ondernemers

TSR is 15 jaar geleden opgericht door Han Wassink en Martijn de Groot die samen als twee jonge ondernemers zijn gestart met een passie voor het vak. TSR is ontstaan in Almere, door Almeerders en heeft voor 95% personeel uit Almere. Zij staan voor slimme en duurzame totaal oplossingen op het gebied van evenementen, organisatie en uitvoering, verkoop, installatie en ontwikkeling van slimme vergader- en AV oplossingen. Hun opdrachten bestaan o.a. uit installaties voor theaters, hotels, overheidsgebouwen en de organisatie van lokale, nationale en internationale evenementen. TSR is een trendsetter in de AV-branche, waardoor zij steeds meer gevraagd worden voor internationale projecten.

Wethouder

Wethouder Veeningen gaf aan blij te zijn met deze winnaar: ‘Twee ondernemers die van jongs af aan zijn gestart met het opzetten van een onderneming in Almere en na 15 jaar zijn uit gegroeid naar een succesvol bedrijf met 11 medewerkers. TSR is zeer betrokken bij de stad en organiseert o.a. de Almere-Amsterdam Challenge en het Almere Haven Festival. Naast vele (internationale) opdrachten waar bij zij nieuwe technieken ontwikkelen om geluidsoverlast te meten, organiseren zij veel liefdadigheidsprojecten in de stad. Een terechte winnaar als Onderneming van het jaar 2019’

Outdoorpark SEC Survivals en Aliter Networkswaren ook genomineerd voor de prijs.

Comments are closed.