‘The Coffee Cat’ oftewel het kattencafé in het centrum, aan de Brouwerstraat, trekt veel bezoekers. Dat vertelt eigenaresse Monique Lustig in een interview aan de regionale omroep.

The Coffee Cat

In het kattencafé lopen op dit moment tien katten rond. Deze katten komen uit het asiel. Vaak zijn dat katten die mensen niet meer willen overnemen vanuit het asiel. Eén kat is bijvoorbeeld doof en er is één welke een hernia heeft.

Willekeurige kat in The Coffee Cat

Steeds drukker

Twee maanden later is het toch drukker dan verwacht. Daarom is het kattencafé op zoek naar nieuw personeel. “Vooral in het weekeind is het druk. De afgelopen vier maanden had ik veel vaste gasten die iedere keer weer terugkomen en dat vind ik super leuk”, aldus Lustig in een interview tegen de regionale omroep.

Crowdfundactie

The Coffee Cat zit sinds juli 2018 in het centrum van Almere. De opening werd werkelijkheid doordat Lustig een crowdfundactie was gestart om geld in te zamelen voor haar café. Ze wist daar 23.000 euro bij elkaar te krijgen.

Comments are closed.