242

Vacatures: Timmerman, Begeleider Ouder-Kind-Inloop of toch een gastheer

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest recente (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoek je een betaalde baan? Bekijk hieronder een overzicht met enkele vacatures.

Meer vrijwilligersvacatures vind je overigens in de VMCA Vacaturebank. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Timmerman

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. De stichting is nog op zoek naar een timmerman of elektricien. Als vrijwilliger bij de Technische Dienst kom je vrijwel op alle unieke plekken van het AAP terrein.  De klussen zijn heel divers en zullen veelal plaatsvinden rondom de dierverzorgingsafdelingen.

Bekijk de volledige vacature >

Gastheer/vrouw

Zorggroep Almere is op zoek naar vrijwilligers die de rol van gastvrouw of gastheer op zich willen nemen in Centrum de Driehoek. Centrum de Driehoek is bezig om zich te ontwikkelen tot een centrum voor Zorg en Welzijn. “We willen graag laagdrempelig en integraal zorg bieden voor de kwetsbare inwoner in de Staatsliedenwijk”, aldus de organisatie.

Bekijk hier meer >

Secretariaat-medewerker Unicef

UNICEF komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld. Om dit doel te bereiken helpen vrijwilligers mee door het organiseren van evenementen en voorlichting op scholen.

UNICEF ALMERE is een klein team en zoekt voor het SECRETARIAAT zsm. een vrijwilliger die, grotendeels van huis uit, de administratieve taken op zich wil nemen, zoals de agenda en notulen maken voor diverse vergaderingen, digitale post van het hoofdkantoor verspreiden, rooster maken voor evenementen, meedoen/meedenken in het coordinatieteam team, alle persoonsgegevens up to date houden. Het is fijn als je ook wilt meedenken en meedoen met evenementen”, zo laat de organisatie weten.

Bekijk meer in de volledige vacature >

Begeleider Ouder-Kind-Inloop

De Oki vindt plaats in buurtontmoetingscentrum De Wieken in de Molenbuurt. In De Wieken werken 42 vrijwilligers samen om het buurtontmoetingscentrum een plek te laten zijn waar diverse doelgroepen van alles kunnen doen en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten!

Samen met een andere vrijwilliger begeleidt je de ouder-kind-inloop.

Lijkt het je leuk? Bekijk dan hier meer >

Betaalde banen

Meer betaalde vacatures vind je onder andere op Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant