59

Politie zoekt verdachten babbeltruc in Almere

Op 17 oktober 2018 werd een Almeerse vrouw slachtoffer van een babbeltruc. Daarbij werd haar bankpas gestolen. Ook hebben de daders geld van haar rekening gehaald. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. “Vaak helpt dan een tip”, aldus de politie op internet.

Babbeltruc

Het gebeurt op woensdag 17 oktober 2018 als de vrouw samen met haar vriendin haar boodschappen doet bij de supermarkt aan het Geinplein. Wat ze dan niet weten is dat twee mannen hen volgen in de winkel tot aan de kassa. Daar wordt de pincode van het slachtoffer afgekeken. Maar daar is het verhaal nog niet klaar.

Signalement

Op internet is het hele verhaal te lezen. Ook is op de website van de politie het signalement van de twee mannen te bekijken.

Bekijk meer bij de politie >

Dit vind je misschien ook interessant