56

Kerstevenementen in Almere

In Almere wordt er vandaag en morgen volop kerst gevierd. Niet alleen bij Almeerders thuis is het een gezellige boel. Er zijn ook diverse kerstevenementen op andere plekken in de stad. Daarnaast zijn er nog kerstvieringen die gisteren al van start gingen. Ook vanochtend waren er diverse kerstvieringen, onder andere bij kerkgemeente De Wegwijzer.

Viering

Gisteren vond er een kerstnachtdienst plaats in de Levend Waterkerk in de Parkwijk. Er was echte kerstmuziek, warme chocolademelk en glühwein. De dienst begon om 21:30 uur. Ook de jongeren vierden samen kerst tijdens de Afterparty.

Vanmorgen werden er twee kerstvieringen gehouden in De Wegwijzer aan de Makasserweg 80 in Almere Buiten. Tijdens beide diensten was er een speciaal kerstprogramma voor kinderen tot en met groep 4.

Agenda

In onze evenementenagenda kun je meer activiteiten vinden die vandaag, morgen of de komende dagen plaatsvinden. Zo is er op Tweede Kerstdagen een Kerst Hightea in het Almeerderhout.

Dit vind je misschien ook interessant