Politie treft gestolen goederen aan in Almere-Haven

Deel dit artikel

De politie heeft woensdag 19 december 2018 bij een inval in een woning een grote hoeveelheid goederen aangetroffen die zeer vermoedelijk van diefstal afkomstig. De 59-jarige inwoner is aangehouden op verdenking van heling. Dat meldt de politie op internet.

Gestolen goederen

“Op basis van binnengekomen informatie heeft de politie een doorzoeking gedaan in een woning in  Almere-Haven.  In de woning is een grote hoeveelheid goederen, waaronder elektrisch gereedschap,  aangetroffen die zeer  vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.  Een aantal goederen is al gekoppeld aan een aangifte.  Zo is zeer recent ingebroken in een zeilboot en een van de agenten herkende een van de gestolen goederen die in de aangifte stond”, aldus de politie online.

Alle goederen zijn meegenomen naar het politiebureau waar gekeken wordt of ze gekoppeld kunnen worden aan meer aangiftes.