60

Bijna genoeg geld voor zintuigendoolhof in Lumièrepark

Er is bijna voldoende geld binnen om het zintuigendoolhof in het Lumièrepark te realiseren. Kunstenaarscollectief Citysenses startte een crowdfundingsactie om een mobiel Labyrinth of the Senses te bouwen. In het doolhof zijn er verschillende kamers waarin de zintuigen geprikkeld worden.

Keuzes

“Je waant je in een modern sprookje en ervaart in hoeverre je vertrouwen kunt op je eigen waarneming bij het maken van keuzes. We geloven dat je er bewuster en gelukkiger uitkomt”, zo vertelt artistiek leider Mira Ticheler aan de regionale omroep. Ticheler zegt dat er nog wel een klein beetje geld nodig is.

Project

“Het totale project kost 119.000 euro. Daarvan is al ruim 90 procent binnen, opgebracht door sponsors, donateurs en de overheid. We hopen met onze crowdfunding ook dat laatste beetje geld op te halen”, aldus Mira Ticheler.

De actie loopt nog tot en met 31 december.

Dit vind je misschien ook interessant