Interview: In gesprek met Maarten Boersema

Deel dit artikel

In deze podcast gaat Klaas Vos in gesprek met Maarten Boersema. Boersema studeerde aan de Theologische Universiteit in Kampen. De podcast is te beluisteren door op de blauwe knop te klikken (onderaan deze pagina).

Website

Maarten Boersema rondde begin 2014 de master predikant af en startte in september dat jaar als deeltijdpredikant in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in het Friese Blije-Holwerd. Daar begon hij direct met zijn website De Blije Kerk waarmee hij de Webfish Award 2014 won voor meest geslaagde christelijke website. Daarnaast ontwikkelde hij zich in de afgelopen jaren als fotograaf en tekstschrijver. Beeld(en) en tekst van hem werd onder andere geplaatst in ManagementTeam, Discovery Magazine (gelieerd aan Discovery Channel), Medisch Contact, Nederlands Dagblad, VolZin, Huffington Post (site) en The Scientist.

In de zomer van 2018 verhuist Boersema naar Leiden waar hij predikant wordt in de plaatselijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Ook zet hij een nieuwe website op met een woordspeling op zijn nieuwe standplaats: Beleidende Kerk.

Podcast

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door de collega’s in Bloemendaal. Toch is het thema ook interessant voor Almeerders. Vandaar dat we deze podcast graag met je delen. De podcast is te beluisteren via de website van RB.