55

Echnaton FM haalt 2000 producten op voor Voedselloket Almere

Leerlingen van het Echnaton hebben zo’n 2000 houdbare levensmiddelen opgehaald voor Voedselloket Almere. Daarmee hebben ze hun doel van ‘De Pot 2000’ gehaald, een variant tussen 3FM Serious Request en de Top 2000 van NPO Radio 2. Het programma van de leerlingen werd uitgezonden op Echnaton FM.

Acties

Met allerlei acties hebben de leerlingen eten opgehaald. Zo moesten leerlingen die naar het kerstgala van de school gingen als entree een pot met voedsel ‘betalen’.

https://www.instagram.com/p/Brn8NDPBwXY/

Niet de eerste keer

Echnaton heeft met haar radiozender al vaker geld opgehaald voor goede doelen. Vorig jaar hielden de leerlingen bijvoorbeeld een eigen Serious Request. Het ingezamelde geld werd toen naar het Glazen Huis in Apeldoorn gebracht.

 

Dit vind je misschien ook interessant