65

PvdA-fractievoorzitter Kerim Iskender uit gemeenteraad

PvdA-fractievoorzitter Kerim Iskender stopt met zijn werkzaamheden binnen de gemeenteraad. Iskender laat in een verklaring weten dat hij minder tijd aan werk en meer tijd aan zijn gezin, familie en vrienden wil besteedden.

Trots

“Ik kijk tevreden en trots terug op mijn raadslidmaatschap”, aldus Kerim Iskender. “Van alles wat ik de afgelopen jaren gedaan heb ben ik het meest trots op de verkiezingsresultaat van 21 maart jl. en het coalitieakkoord ‘Liefde voor Almere’ wat we daarna gesloten hebben”.

Partij

Leida Höhle, nu vice-fractievoorzitter, volgt Kerim op als fractievoorzitter. “Het is ontzettend jammer dat Kerim besloten heeft te stoppen. Samen met Jerzy Soetekouw heeft Kerim hard gewerkt om ons verkiezingsprogramma door te laten klinken in het coalitieakkoord. Een ontzettend mooi resultaat, waar wij als fractie de komende jaren verder op mogen bouwen.” zegt Höhle.

Dit vind je misschien ook interessant