61

Mobiele Etalage onthuld door Makers van Almere

Op zondag heeft ‘Makers van Almere’ een Mobiele Etalage onthult. Dat meldt Almere City Marketing. De etalage is te bekijken bij de VVV in het centrum aan de Diagonaal 199. Theatermaker en kleinkunstenaar Bas van Klompenburg heeft de Mobiele Etalage officieel geopend.

Helen Parkhurst

In de etalage staan producten van Almeerse makers, het staat vol met originele kerstcadeaus. Om de zichtbaarheid van deze makers en hun producten te vergroten, is de Mobiele Etalage in het leven geroepen tijdens de Awesome Foundation Almere Pitch Night in september. Leerlingen van het Helen Parkhurst kwamen met het idee.

Etalage

Het is de bedoeling dat de etalage steeds van plek wisselt. Ondernemers in het centrum van Almere kunnen de kast voor een bepaalde tijd een plek geven in de winkel.

De vervolg locatie voor de Mobiele Etalage is nog niet bekend. Bewoners kunnen locatiesuggesties doen en locaties kunnen zich hiervoor aanmelden.

Makers

“Makers van Almere is nu een digitale etalage op Instagram en Facebook voor alle mooie creaties die in Almere gemaakt worden door veelal zelfstandige creatieve ondernemers, ambachtslieden en kunstenaars. Om de impact en zichtbaarheid te vergroten, hebben zij een Mobiele Etalage bedacht”, schrijft Almere City Marketing.

Hieronder een overzicht van de makers:

Wanda van MALproduct – Woonaccessoires van porselein – https://malproduct.nl/
Mirrin van MIRRIN’S fiber arts – Sprookjesachtige creaties van zachte wol. – www.mirrins.com
Jan van Dock 67 – handgedraaide pennen – www.dock67.nl 
Ruig & Geroest – Woonaccessoires van hout en staal – www.ruigengeroest.nl
Lion’s Touch – sieraden van drum bekkens – www.lionstouch.nl

Dit vind je misschien ook interessant