De poliklinieken van het Flevoziekenhuis zijn tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar en geopend. Er gelden aangepaste openingstijden. Alle poliklinieken van het Flevoziekenhuis zijn op maandag 24 en maandag 31 december telefonisch bereikbaar tot 16.00 uur i.p.v. 17.00 uur. Op 25 en 26 december (Kerstdagen) en 1 januari 2019 (Nieuwjaarsdag) wordt in het ziekenhuis volgens de zondagsdienst gewerkt.

Afgelopen jaren

‘In de afgelopen jaren is gebleken dat het telefonie-aanbod verwaarloosbaar klein is. Vanaf 16 uur krijgen patiënten een bandje te horen met uitleg en waar ze in noodgevallen terechtkunnen’, schrijft het ziekenhuis op de website.

Tijden

Op beide kerstdagen en op 1 januari geldt een zondagsdienst. “De onderzoeksafdelingen Laboratorium Bloedafname, Radiologie en mijnInfopunt zijn dan gesloten. Op zondag 23 december en zondag 30 december is de afdeling Radiotherapie AMC open van 8.00 tot 16.30 uur om patiënten te kunnen behandelen”, meldt het ziekenhuis.

Comments are closed.