Afgelopen maandag zag je bij 1Almere Actueel een reportage over de modeshow van Points Made. Op zaterdag vond de Points Made Modeshow plaats. Het thema was: “Duurzaamheid op de rode loper”. Vandaag zie je het vervolg van de Points Made modeshow. We brengen de modellen extra in beeld.

Headlines

Bekijk hier de headlines van het Almeerse nieuws.

Vrijdag

Op vrijdag zie je de headlines van het Almeerse nieuws. Meer nieuws vind je in ons nieuwsoverzicht.

Zondag

Op zondag 23 december 2018 is er een podcast. Het is de laatste van dit seizoen, maar ook in de kerstvakantie blijf je op de hoogte door middel van tekstuitzendingen. Dan hoor je ook bijzondere muziek.

In de volgende podcast gaat Klaas Vos in gesprek met Maarten Boersema. Hij studeerde aan de Theologische Universiteit in Kampen. De podcast hoor je vanaf ongeveer 13.00 uur in de middag.

Comments are closed.