De politie is op zoek naar de verdachten van de gewapende overval op een restaurant aan het Belfort in Almere Centrum. Op woensdagmiddag 21 maart 2018 werd er rond 17.30 uur een overval gepleegd. De twee verdachte personen kwamen via de voordeur naar binnen.

Gewapend

Terwijl één van de medewerkers worstelt met één van de overvallers, loopt de tweede dader verder het restaurant in met een groot mes in zijn hand. De overvaller dwingt de eigenaar van het restaurant mee naar achteren te gaan, waar hij geld eist. De overvaller neemt vervolgens de kluis mee en het duo gaat ervandoor.

Gevlucht

De daders zijn met een scooter gevlucht. Buiten stond een handlanger met een scooter op de overvallers te wachten. De drie verdachten reden daarop weg langs het Echnaton.

Beelden

Van de overval zijn ook beelden beschikbaar. De politie heeft deze op YouTube gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=nMoUlqvwERE

Tips

Op de website van de politie is een signalement te lezen. Herkent u de verdachten en weet u misschien hoe ze heten of waar ze wonen? Herkent u de scooter waarop de verdachten vluchten? Weet u waar de kluis is die werd meegenomen uit het restaurant? Neem dan contact op met de politie via: 0800-6070. Of bel anoniem naar: 0800-7000.

Comments are closed.