Badminton Vereniging Almere (BV Almere) heeft zondag de thuiswedstrijd tegen de vereniging uit Hoorn met succes gespeeld. De club heeft overtuigend met 7-1 gewonnen. De ploeg van trainer Erik Staats nam daarmee revanche op de verlieswedstrijd van vorige week tegen het Haagse DKC.

Blessures

BV Almere maakte een moeizaam seizoen door omdat veel vaste spelers langdurig geblesseerd waren. Sebastiaan Li heeft een gescheurde achillespees en is nog zeker maanden uitgeschakeld. Ook Manon Sibbald en Ilse Vaessen komen waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie.

Wedstrijden

Dit seizoen zijn er nog vijf wedstrijden binnen de kampioenspoule. De volgende wedstrijd van BV Almere is tegen Velo badminton uit Wateringen. Erik Staats maakt zich zorgen over de komende periode: “We moeten Cheryl Seinen een aantal wedstrijden missen omdat ze een buitenlands toernooi speelt. Dat gaat ons zeker punten kosten.”

Comments are closed.