53

1Almere Actueel: Van kerstconcert tot modeshow

Winterconcert muziektalenten

Eerder zag je bij 1Almere Actueel een reportage over Rebecca en Rivkah Blom. De twee zussen zingen bij Stichting Muziektalent Almere. Tijdens het winterconcert, op 14 december, traden de twee op. Samen met andere muziektalenten was er een avond vol klassieke muziek te beleven.

“De jonge musici zijn na strenge selectie toegelaten tot de Stichting Muziektalent Almere. Stichting Muziektalent Almere biedt hen de kans zich verder te ontwikkelen in hun muzikale carrière. Het intensieve programma van de stichting bereidt de leerlingen voor op een studie aan een conservatorium. Stichting Muziektalent Almere wordt gesteund door de gemeente Almere”, aldus de stichting.

Tijdens het winterconcert in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) was er muziek van J.S. Bach, R. Schumann en W.A. Mozart.

Points Made Modeshow

Op zaterdag vond de Points Made Modeshow plaats. Het thema was: “Duurzaamheid op de rode loper”.

“De designers zijn ‘up-and-coming’ talenten die begeleid worden door Points Made. Tijdens de show werd er een frisse blik gegeven op het thema duurzaamheid in de mode en werd er de uitdaging aangegaan met onze drang naar fast fashion”, aldus de organisatie.

Wethouder Jerzy Soetekouw (PvdA) was ook aanwezig bij de show. Hij hield een korte toespraak. Tevens was er de albumpresentatie van Caroline in ’t Veld. Haar nieuwe album ‘Vals Paradijs’ gaat over Almeerse thema’s.

Headlines

In deze aflevering werd er ook aandacht besteed aan de headlines van het Almeerse nieuws. Meer nieuws vind je in ons nieuwsoverzicht.

Woensdag

Aanstaande woensdag zie je het vervolg van de Points Made modeshow. Dan brengen we de modellen extra in beeld. Ook is er aandacht voor ander Almeers nieuws.

Dit vind je misschien ook interessant