56

Gemeente Almere en Amvest tekenen deze week voor Floriade

Aanstaande donderdag ondertekenen de gemeente Almere en projectontwikkelaar Amvest de ontwikkelingsovereenkomst van het Floriadeterrein. Dat heeft wethouder Loes Ypma laten weten. De gemeenteraad is kortgeleden akkoord gegaan met de overeenkomst.

Akkoord

“De gemeenteraad is het hoogste orgaan van de gemeente, die is vorige week akkoord gegaan. En de Raad van Commissarissen is het hoogste orgaan van Amvest die gaan vrijdag akkoord”, zegt de wethouder in antwoord op vragen van de PVV. Fractievoorzitter Toon van Dijk (PVV) wilde namelijk weten hoe het ervoor staat met de deal.

Haddock

Jachthaven Haddock zal definitief worden uitgekocht. De gemeenteraad heeft daarmee donderdagavond ingestemd.

Dit vind je misschien ook interessant