Het digiTaalhuis van de nieuwe bibliotheek zoekt twee vrijwilligers ter ondersteuning van de computercursussen. “Samen met een docent van de bibliotheek verzorg je een vierdelige cursus voor een kleine groep. Het gaat om de workshop ‘Klik & Tik voor beginners op internet’ en om de cursus ‘Digisterker: Werken met de e-overheid’. Hier leren cursisten hoe ze zaken met de overheid via internet snel en makkelijk kunnen regelen”, zo schrijft de bibliotheek.

Taken

Voor de cursus Digisterker is het belangrijk dat je een docententraining volgt. Deze training is (onder voorbehoud) gepland op donderdag 17 januari 2019. Ook is het belangrijk dat je digitaal vaardig bent en je kennis goed en met geduld kunt overbrengen.

Andere vacatures

Naast de vacature van de bibliotheek zijn er meer vrijwilligersvacatures te vinden. Je kunt onder andere een kijkje nemen in de VMCA Vacaturebank.

Iedere vrijdag vind je op 1almere.nl de meest actuele (vrijwilligers-)vacatures. Volgende week weer nieuwe vacatures bij 1Almere.

Comments are closed.