Eerder ging een verslaggever van 1Almere de straat op om de meningen te peilen over het nieuwe stadspark. Het plan is namelijk dat er een nieuw park wordt aangelegd tussen het stadhuis en de bibliotheek. De markt moet dan gedeeltelijk verplaatst worden. Is dat een goed idee? Of kunnen we zelfs zonder de markt? En is de Almeerse markt gezellig? Je ziet het in de rubriek Straatpeil bij 1Almere Actueel.

Naast de rubriek Straatpeil kun je ook kijken naar de headlines van het Almeerse nieuws in één minuut. Meer nieuws vind je in ons nieuwsoverzicht.

Woensdag

Aanstaande woensdag zie je het vervolg van Straatpeil. Dan gaat het opnieuw over de markt en onderzoeken we hoe het zit met de marktkooplui. Ook op woensdag is er weer aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws. Op woensdag ook een nieuwe stelling op de website: “Almere kan zonder markt”.

Comments are closed.