60

Ellie Lust wordt ambassadeur Dierenthuis

Ellie Lust wordt ambassadeur van Stichting Dierenthuis in Almere. De oud-politiewoordvoerder gaat zich inzetten voor het welzijn van de dieren. De stichting vangt kansarme asieldieren op.

Groot hart

Volgens de stichting heeft Lust niet alleen een groot hart voor mensen: “Buiten voor mensen heeft Lust ook een groot hart voor dieren.”

Liefdevol thuis

“Zonder Dierenthuis zijn de honden, katten en paarden die hier leven kansloos. Ze zijn in de buitenwereld mishandeld, gehandicapt geraakt, ziek geworden en hebben geen liefde gekend. Maar ook deze onschuldige dieren verdienen een liefdevol thuis. Een thuis waar ze niet bang meer hoeven te zijn en waar ze mogen blijven tot hun dood. Deze dieren én de vele vrijwilligers die dagelijks bij Dierenthuis voor ze zorgen, verdienen alle steun die ze kunnen krijgen. En daarom zet ik me als ambassadeur met hart en ziel in voor het behoud van deze opvang”, aldus Lust op de website van de stichting.

Dit vind je misschien ook interessant