57

Dagoverzicht: Steekpartij, werkzaamheden en Ellie Lust

Wat gebeurde er vandaag, maandag 10 december 2018, in Almere? Lees het hieronder in het dagoverzicht met nieuws uit jouw buurt.

Steekpartij

Bij een steekpartij aan de Wagenmakerbaan in het centrum is één gewonde gevallen. Er zijn vier verdachten aangehouden. Dat meldt de politie. Kort na het middaguur werd er iemand neergestoken. Volgens een ooggetuige zou er een ruzie zijn geweest tussen twee groepen meisjes.

Vier verdachten aangehouden bij steekpartij

Ellie Lust

Ellie Lust wordt ambassadeur van Stichting Dierenthuis in Almere. De oud-politiewoordvoerder gaat zich inzetten voor het welzijn van de dieren. De stichting vangt kansarme asieldieren op.

Ellie Lust wordt ambassadeur Dierenthuis

Boek over hersenbloeding

Mattijs Goede heeft een boek geschreven over zijn hersenbloeding. De Almeerder kreeg vijf jaar geleden een hersenbloeding, zo vertelt hij aan de regionale omroep. “Ik heb dit boek vooral voor mijzelf geschreven. Ik zat in een zwart gat en zag geen mensen. Ik ben gaan schrijven om mijn gedachten te kunnen uiten. Lotgenoten kunnen dit als handleiding zien voor hoe het ook kan. Ik hoop dat anderen inspiratie krijgen van mijn verhalen”, aldus Mattijs Goede. De Almeerder schreef zijn boek bij zorginstelling Kitchen of Life in Almere.

Wegwerkzaamheden

Waterlandseweg deze week twee nachten gedeeltelijk dicht

 

Dit vind je misschien ook interessant