** Let op: De podcast is te beluisteren door op de blauwe knop hieronder te klikken. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door RB en staat daarom op een externe website.**

Sinterklaas is alweer vertrokken naar Spanje. Toch blikken we nog even terug. Al is dat in de aanloop naar kerst ook niet heel vreemd. December is namelijk de maand waarin het draait om namen. Niet namen als Sinterklaas, Kerstman of misschien wel Maria. Nee, het draait om onze eigen voornamen. Want wat staat er op Sinterklaas- en kerstpakketjes? Vaak onze eigen naam!

Klik op de knop om te luisteren

Voornamen

Daan Molenaar laat deze keer dan ook volop muziek horen over voornamen. De heerlijke chocoladeletters mogen uiteraard niet ontbreken. Als Sint er op tijd bij is, krijgen de feestvierders meestal de beginletter van hun voornaam.

In deze nieuwe aflevering komen zowel jongens- als meisjesnamen aan bod. Vaak gaat het om opnamen die stammen uit een tijd waarin de oudere luisteraars nog zelf in Sinterklaas geloofden. Ter afwisseling is ook nog een conference te horen. Dus volop vermaak!

RB

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze collega’s in Bloemendaal. Meer informatie en andere afleveringen zijn terug te beluisteren op de website van RB.

Maandag

Morgen is er weer een nieuwe video-podcast. Dan is het thema: de markt. Een verslaggever van 1Almere ging de straat op en sprak met Almeerders. Wat vinden Almeerders van de markt? En is het stadscentrum, waar de markt te vinden is, een gezellige plek?

Comments are closed.